cans

ORIGINAL. ENERGY DRINK.

Pije energjike sajuar enkas për furnizimin e trupit me energji dhe vitamina të nevojshme.
Receta speciale e Black-Eagle energy drink, përmban përbërës të cilësisë së lartë.
Prodhimi bëhet në Austri sipas standardeve më të larta Evropiane dhe nën mbikqyrje të autoriteteve austriake të cilësisë.

PËRBËRËSIT

PIJA E PARË ENERGJIKE SHQIPTARE

E themeluar që në vitin 1999 në Austri, Black-Eagle është pija e parë energjike Shqiptare.
Kapiteni i kombëtares Kuq e Zi Lorik CANA që në fillim ishte përkrahës i Black-Eagle dhe tani e ka edhe në pronësi të vet brendin Black-Eagle.

KOMPANIA

REKLAMA E FUNDIT

Kjo është reklama e fundit e realizuar nga kapiteni i kombëtares Kuq e Zi Lorik Cana njëherit edhe pronar i brendit Black-Eagle.

SHIKO REKLAMA TJERA

FAKTE TË RËNDËSISHME RRETH BLACK EAGLE

100%

KANAQE RECIKLUESE

15

VITE EKSPERIENCË