EVENTS NGJARJE TË NDRYSHME TË REALIZUARA ME SUKSES NGA BLACK-EAGLE

Streetball Kosova Black-Eagle energy drink eshte themelues dhe perkrahes qe nga viti 2000 i manifestimit te madh sportiv dhe argetues Streetball Kosova.

Black-Eagle ju kushton vëmendje të veçantë talenteve të rinj shqiptarë në Sport dhe Art dhe për këtë një pjesë e madhe e marketingut përdoret në përkrahje të tyre. Nëse keni talent të jashtëzakonshëm dhe origjinë shqiptare atëherë ju lutem na shkruani për projektin tuaj. Për më shumë informata, bëjeni LIKE faqen tonë në Facebook:

fb_icon_55x55
дека дураболин цена