Kompania Informata rreth Black-Eagle

PIJA E PARË ENERGJIKE SHQIPTARE

E themeluar që në vitin 1999 në Austri Black-Eagle është pija e parë energjike Shqiptare. Konsiderohet e jona pasi që pronësia ka qenë gjithnjë e Shqipëtarëve Kapiteni i kombëtares Kuq e Zi Lorik CANA që në fillim ishte përkrahës i Black-Eagle dhe tani e ka edhe në pronësi të vet brendin Black-Eagle.
Përpos trevave shqiptare dhe tregut Evropian viteve 2000 Black-Eagle është eksportuar edhe në Brazilin e largët. Zyra qendrore tani gjendet në Kosovë me çka sigurohet edhe një përkrahje më e madhe e projekteve të ndryshme sportive dhe artistike në të gjitha trevat Shqiptare.
Prodhimi bëhet ende në Austri për shkak të cilësisë së lartë të ujit mineral që përdoret, si dhe teknologjisë moderne prodhuese. Black-Eagle energy drink nuk përmban konzervanse kimike. Për të siguruar cilësi të lartë afatgjate, Black-Eagle energy drink i nështrohet procesit të pasterizimit.

© 2000 Black-Eagle: Nicolas Anelka & Lorik Cana

Çertifikatat

HACCP
GMP
как быстро накачать мышцы